Elérhetőségeink

RedGhost Building Trade Kft.

Címünk:
2040 Budaörs, Szabadság út 88
Telefon: (23) 310 416
Web:

UGYE EZT NEM HAGYJA KI?

Felmérés gyorsan, egyszerűen:

----------------

Bluetooth-os lézeres távmérővel! Kérjen bemutatót!

Facebook

Pinterest

Termékajánló

Termék részletekLeica Disto D1 lézeres távolságmérő

-26%
Leica Disto D1 lézeres távolságmérő
 • Leica Disto D1 lézeres távolságmérő
 • Leica Disto D1 lézeres távolságmérő
31 900 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 40 513 Ft
Akció: 23 449 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 29 780 Ft
Kezdete: 2018.02.12   Vége: 2020.12.31
Hatótávolság 0.2 – 40m
Pontosság +/- 2mm
Funkciók: Távmérés, Folyamatos mérés
Interfész: Bluetooth® smart
Tartalom: Műszer, 2 darab AAA
 • Itt az ideje, hogy véget vessen a mérőszalagok idejének és egy sokkal kényelmesebb és elegánsabb megoldást válasszon!

  Nincs többé otthon felejtett, eltört mérőszalag. Nem kell az ügyfél segítségét kérnie az értékek leolvasásához és a létrára mászást is elfelejtheti. A lézeres távolságmérők segítségével már ilyen kellemetlen helyzetek nélkül történik majd az új munka felmérése.

   

  Sokkal praktikusabb és okosabb megoldás, mint a hagyományos eszközök és egy zsebben elfér. Néhány gombnyomással feltérképezheti a területet és a Bluetooth® Smart-nak köszönhetően dokumentálhatja a méréseket valamint vázlatok készítésére is van lehetősége.  A a Leica DISTO™ sketch alkalmazás használatával átküldheti az adatokat okostelefonra vagy táblagépre.

   

  A 40 méteres hatótávolságnak köszönhetően beltéren nem nagyon találkozhat számára lehetetlen helyzettel. Nem jelent többé kockázatot a pontatlan mérés sem, hiszen a Leica Disto D1 lézeres távolságmérő elvégzi Ön és munkatársai helyett ezt a feladatot mégpedig +/- 2mm hibahatáron belül.   A megbízhatóságát a ISO 16331-1-es tanúsítvány is igazolja. Emellett időtakarékos is, hiszen akár néhány gombnyomással megkaphatja azokat az értékeket, amikért eddig hosszasan kellett guggolni, térdelni, nyújtózkodni vagy létrán állni.

   

  A 2 gombos kialakításnak köszönhetően mindenki számára jól használható, hiszen nincs szükség semmilyen előképzettségre a vele történő munkához. A lágy tapintású burkolat nem csak kellemes megfogni, hanem védi is az eszközt a kisebb ütődésektől.

   

  Egy lézeres távolság mérővel lényegesen könnyebbé teheti az Ön és esetleg munkatársai életét. Lényegesen lecsökkentheti a hibalehetőséget, és a gyorsabb adatfeldolgozásnak hála a munkafolyamatok is felgyorsulnak. Arról nem is beszélve, hogy az új ügyfelek előtt lényegesen professzionálisabb megjelenést biztosít, mintha mérőszalaggal és egy füzettel érkeznének a helyszínre.

   

  Szeretne még többet meg tudni Leica Disto D1 lézeres távolságmérőről? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot vagy látogasson el az üzletünkbe, ahol élőben is megtekintheti vagy akár ki is próbálhatja a távolságmérőt.

 • Cikkszám
  LE--D1
1