Stabila Type TECH 700 DA szögmérő 45cm
A szakember munkáját megkönnyíti, ha egy eszköz segítségével több munkát el tud végezni. A Stabila Type TECH 700 DA termék megfelel szögmérőnek, vonalzónak és vízmértéknek egyaránt. Nincs annál bosszantóbb mikor a nagy munkában nem találjuk a mérőeszközt. Nem tudja például a létrán állva az összes eszközt a keze ügyében tartani és azzal megy el az idő, hogy az aktuális mérőműszert magához vegye. Ezért tökéletes megoldás lesz ez a három az egyben szögmérő. A vonalzóra van a leggyakrabban szükség a szakmunka során. Az elektronikus szögmérő belső és külső szögek mérésére, átvitelére felel meg. Nagy pontossággal biztos leolvasást ígér. Biztonsági zárral van ellátva a pontos átvitel érdekében. Az elektronika pontossága ± 0,1°
A beépített vízszintes és függőleges libella segítségével használható vízmértéknek is. Egy szakember munkájához elengedhetetlen kellék a vízmérték. Ahhoz, hogy precíz munkát végezzünk a segítségével, nem mindegy milyen minőségű vízmértéket választunk. Itt nem érdemes az olcsóbb ár kategóriás mérőeszközt választani. A Stabila vízmérték az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka. A Stabila gyárat 1865-ben alapították a németországi Annweilerben. Azóta a STABILA név fogalommá vált a vásárlók körében és világszerte egyet jelent a csúcsminőségű mérőeszközökkel. Webáruházunkban gyakran találkozik akciós termékekkel, így Ön még kedvezőbb áron juthat hozzá a legprofibb mérőeszközökhöz. A Stabila Type TECH 700 DA szögmérő mellé jár egy hordtáska a kényelmesebb szállítás érdekében. 10 év garanciát adunk webshpunkban a Stabila vízmértékekre.
Az iparos tevékenységét ezentúl csak dicsérni fogják a gyors és precíz munka miatt. Webáruházunkban minden mérőműszert és eszközt megtalál, ami az építési munkálatokhoz kellhet. Vásárolja meg kényelmesen egy helyről!
54 331 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 69 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
1