Elérhetőségeink

RedGhost Building Trade Kft.

Címünk:
2040 Budaörs, Szabadság út 88
Telefon: (23) 310 416
Web:

UGYE EZT NEM HAGYJA KI?

Felmérés gyorsan, egyszerűen:

----------------

Bluetooth-os lézeres távmérővel! Kérjen bemutatót!

Facebook

Pinterest

Termékajánló

Termék részletekStabila Type TECH 700 DA szögmérő 45cm

-15%
ÚJ
 Stabila Type TECH 700 DA szögmérő  45cm
54 000 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 68 580 Ft
Akció: 45 900 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 58 293 Ft
Kezdete: 2020.03.27   Vége: 2020.12.31
A szakember munkáját megkönnyíti, ha egy eszköz segítségével több munkát el tud végezni. A Stabila Type TECH 700 DA termék megfelel szögmérőnek, vonalzónak és vízmértéknek egyaránt. Nincs annál bosszantóbb mikor a nagy munkában nem találjuk a mérőeszközt. Nem tudja például a létrán állva az összes eszközt a keze ügyében tartani és azzal megy el az idő, hogy az aktuális mérőműszert magához vegye. Ezért tökéletes megoldás lesz ez a három az egyben szögmérő. A vonalzóra van a leggyakrabban szükség a szakmunka során. Az elektronikus szögmérő belső és külső szögek mérésére, átvitelére felel meg. Nagy pontossággal biztos leolvasást ígér. Biztonsági zárral van ellátva a pontos átvitel érdekében. Az elektronika pontossága ± 0,1°
A beépített vízszintes és függőleges libella segítségével használható vízmértéknek is. Egy szakember munkájához elengedhetetlen kellék a vízmérték. Ahhoz, hogy precíz munkát végezzünk a segítségével, nem mindegy milyen minőségű vízmértéket választunk. Itt nem érdemes az olcsóbb ár kategóriás mérőeszközt választani. A Stabila vízmérték az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka. A Stabila gyárat 1865-ben alapították a németországi Annweilerben. Azóta a STABILA név fogalommá vált a vásárlók körében és világszerte egyet jelent a csúcsminőségű mérőeszközökkel. Webáruházunkban gyakran találkozik akciós termékekkel, így Ön még kedvezőbb áron juthat hozzá a legprofibb mérőeszközökhöz. A Stabila Type TECH 700 DA szögmérő mellé jár egy hordtáska a kényelmesebb szállítás érdekében. 10 év garanciát adunk webshpunkban a Stabila vízmértékekre.
Az iparos tevékenységét ezentúl csak dicsérni fogják a gyors és precíz munka miatt. Webáruházunkban minden mérőműszert és eszközt megtalál, ami az építési munkálatokhoz kellhet. Vásárolja meg kényelmesen egy helyről!
 • Elektronikus szögmérő
  Belső és külső szögek mérésére, átvitelére.
  3 szerszám egyben: szögmérő, vonalzó, vízmérték.
  Nagy pontosság, biztos leolvasás.
  Biztonsági zár a pontos átvitel érdekében.
  Az elektronoka pontossága: ± 0,1°
  Beépített vízszintes és függőleges libella.
  Pontosság: 0,5mm/m, ill. 0,75mm/m, fej fölött: 0,75mm/m.
  Megnövelt mérési tartomány:: 0-270°
  Áramellátás: 2xAAA
  Üzemidő: kb. 120 óra. Védelmi osztály: IP 54.
  Szállított tartozék: hordtáska
 • Cikkszám
  STA---TECH70045
  Státusz
  ÚJ    
1