Leica Ultra Locator - Standard
A legkorszerűbb precíziós közműkövető műszerünkkel, a Leica ULTRA-val időt takaríthat meg, és magabiztosabb eredményeket érhet el.

A föld alatti közműhálózatok bonyolultsága egyre csak nő, és minden eddiginél fontosabb, hogy precíz információink legyenek a föld alatti közművek pontos helyéről. Akkor tudjuk megvédeni a föld alatti infrastrukturális elemeket a földmunkák során, ha elvégezzük a meglévő közművek pontos térképezését és felmérését.

Az intelligens jelfeldolgozás és az egyedi rugalmas üzemmódok összekapcsolásával a Leica ULTRA pontosan követi a föld alatti közművek vonalait a biztonságos földmunkák és közműfelmérések érdekében. Kiemelkedő teljesítményt nyújt egyszerű és rugalmas használat mellett.

Kifejezetten közműkövetésre optimalizálva
Konfigurálás nagy kihívást jelentő környezetekhez
Optimalizálja a műszert, hogy a legnagyobb kihívást jelentő és legbonyolultabb területi feltételekkel is meg tudjon birkózni. A Leica ULTRA kereső különböző projektkörnyezetekhez konfigurálható, és több mint 100 programozható működési frekvencia érhető el vele. A programmódokkal beállíthatja az antennákat, hogy még pontosabbak és méréseik könnyebben megismételhetők legyenek.
A legjobb frekvenciák zsúfolt környezetben
Zsúfolt környezetben végzett munka esetén a Leica ULTRA környezeti interferenciamérés (AIM) funkciója digitálisan elemzi a környezet zaját, és javaslatot tesz a pontos közműkövetés szempontjából legideálisabb frekvenciákra.
Közműkövetés akadályokon keresztül
Mindig lesz olyan, amikor a közmű egy akadály közelében vagy alatta halad. A Leica ULTRA az Offset Measuring funkcióval megkeresi a cél vonalát, ha nem érhető el közvetlenül a felszínről. Ez a funkció az elérhető adatok felhasználásával becslést ad a vízszintes és függőleges (mélység) távolságra.
Jeladó–vevőegység kapcsolat
Vezérelje a jeladót közvetlenül a vevőegységről a Leica ULTRA vevőegység és a jeladó közötti csúcstechnológiájú kommunikációs csatornán keresztül. Nem kell többé odasétálnia a követővonaltól a jeladóhoz, egyszerűen adja meg automatikusan a beállításokat.
Jól látható üzemi kijelző
Jól látható grafikus LCD-képernyő, automatikus pontos helymeghatározó nyilakkal. A nagy méretű, háttérvilágításos kijelző magabiztos és gyors követést biztosít minden üzemi feltétel mellett, éjjel-nappal.
GNSS- és GIS-integráció
Valódi egyszemélyes–egylépcsős adatgyűjtési megoldás föld alatti közművek térképezési vagy felmérési alkalmazásaihoz. A Leica ULTRA GNSS vagy GIS adatgyűjtő eszközökkel társítható.
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
1