Elérhetőségeink

RedGhost Building Trade Kft.

Címünk:
2040 Budaörs, Szabadság út 88
Telefon: (23) 310 416
Web:

UGYE EZT NEM HAGYJA KI?

Felmérés gyorsan, egyszerűen:

----------------

Bluetooth-os lézeres távmérővel! Kérjen bemutatót!

Facebook

Pinterest

Termékajánló

Termék részletekLeica NA532 optikai szintező csomag

-33%
Leica NA532 optikai szintező csomag
141 700 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 179 959 Ft
Akció: 94 409 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 119 899 Ft
Kezdete: 2019.04.05   Vége: 2020.12.31
 • Aki az építőiparban dolgozik, az tisztában van vele, hogy a Leica termékei egy magas kategóriát képviselnek. A gyártó tisztában van az építőipari szakemberek igényeivel, így minden terméke ezeknek megfelelően készül el. Emellett elmondható róluk, hogy több területen úttörőnek számítanak a szintezőműszerek gyártásában.

   

  NA532 optikai szintező

  A NA532 optikai szintező is ugyan azt a magas minőséget képviseli, mint minden tőlük származó termék.  Ez a darab is egy a híres NA500-as profi műszerei közül, melyet nem régen „iF Design Award 2016” díjjal tüntettek ki. A legnehezebb terepeken és akár mostoha időjárási viszonyok között is használható, hiszen –20°C és +50°C helyezkedik el a működési tartománya. A fokozottan por-és vízálló burkolat (IP56), pedig igazán strapabíróvá teszi.

   

  A műszerben megtalálható távcső, akár 32x-es nagyításra is képes, a látómezeje pedig 100 méteren belül < 2,1 m. 1 km oda-vissza szintezés esetén 1,6 mm-es szórással dolgozik, ami jól mutatja, hogy mennyire precíz műszerről is beszélünk. Emellett mindössze 1,5 kg-os súlya és kis helyen tárolható mérete igazán könnyen szállíthatóvá teszi. Valljuk be ez utóbbi is lényeges paraméter egy optikai szintező megvásárlása esetén.

  A szettben tartozék még egy alumínium műszerállvány és egy 5 méteres mérőléc. Így már mindene meglesz, amire csak a munkához szüksége lehet.

   

  A Leica és mi is biztosak vagyunk benne, hogy az optikai szintező egy igazán jó választás lesz Önnek, ezért Leica Protect Garanciát és 2+1 év költségmentes időszakot kínálunk emellé a csomagunk mellé. Ha biztosan jó vásárt akart csinálni, akkor ez lesz a legjobb választás Önnek és a vállalkozásának egyaránt. Ez egy gyors, egyszerű, pontos mérőműszer, ami hosszú távon segíti majd a munkájában.

   

  Szeretne még többet megtudni a Leica NA532 optikai szintező csomagunkról? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot vagy látogasson el az üzletünkbe, ahol akár személyesen is megnézheti, kipróbálhatja. Számunka fontos, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk, emellett hosszú távon segíthessük Őket a legjobb mérőműszerek beszerzésében, üzemeltetésében.

   

  Leica NA532 optikai szintező csomag rövid műszaki leírás:

   

  • Felsőkategóriás, 32x nagyítású optika
  • Automata szerkezet
  • Mérnöki feladatok ellátására is alkalmas
  • Fokozottan por- és vízálló (IP56)
  • Tartozék nehéz alumínium műszerállvány
  • Tartozék 4m mérőléc
  • Leica Protect Garancia
  • 2+1 év költségmentes időszak
 • Cikkszám
  LEI---NA532
1