Elérhetőségeink

RedGhost Building Trade Kft.

Címünk:
2040 Budaörs, Szabadság út 88
Telefon: (23) 310 416
Web:

UGYE EZT NEM HAGYJA KI?

Felmérés gyorsan, egyszerűen:

----------------

Bluetooth-os lézeres távmérővel! Kérjen bemutatót!

Facebook

Pinterest

Termékajánló

Termék részletekLeica DISTO D510 lézeres távolságmérő

-21%
Leica DISTO D510 lézeres távolságmérő
178 900 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 227 203 Ft
Akció: 141 654 Ft +ÁFA, - - - - bruttó: 179 900 Ft
Kezdete: 2015.01.27   Vége: 2020.12.31
 • A Leica DISTO D510 lézeres távolságmérő egy prémium kategóriás készülék, ami lehetővé tesz már olyan méréseket is, amik régebben ennyire könnyedén kivitelezhetetlenek lettek volna. A segítségével gyerekjátékká vált a kültéri távolságmérés. A 200 méteres hatótávolság, a ± 1 mm pontosság és a 360°-os dőlésérzékelőnek köszönhetően nincs számára lehetetlen.

   

   A  4x-es zoom-al rendelkező célkereső segítségével tökéletes pontossággal hajtja végre a méréseket még kedvezőtlen feltételek mellett is. Ez egy lényeges szempont, hiszen ilyenkor az időjárás képes beleszólni a végeredménybe. Azonban ebben az esetben a célpont, akkor is látható a kijelző szálkeresztjén, ha azt szabad szemmel már nem tudjuk érzékelni.

   

  De ez a távolságmérő arra is képes, hogy kijelezze a meghatározott referencia ponthoz képesti magasság különbségeket, ennek köszönhetően a profi mérések is felgyorsulnak. De ezzel a funkcióval a vízmérték szerepe is kiváltható és néhány kattintással  megtudhatja, hogy a készülőben lévő munka mindenhol szintben van e.

   

  A Leica DISTO D510 fel van szerelve egy 360°-os dőlésérzékelővel, ami lehetővé teszi, hogy ne csak szögeket lehessen vele mérni, hanem vízszintes távolságokat is. A célkeresővel olyan mérések is lehetségessé válnak, amik egy hagyományos távolságmérővel lehetetlenek lennének. Olyan távolságokat is megmérhetünk, ahol nincsen visszaverő célpont.

  A Bluetooth Smart alkalmazás ennél a készüléknél is elérhető, így a mérési adatokat egyszerűen, gyorsan és precízen továbbíthatja okostelefonjára vagy táblagépére. Emellett a segítségével alaprajzokat is könnyedén készíthet vagy a megszerzett paramétereket felviheti fényképekre. Ugye, hogy mennyi munkát képes megspórolni Önnek?

   

  Számtalan lehetőséget tartogat magában ez a kicsiny eszköz, mindezt úgy, hogy a lehető legegyszerűbb kezelői felülettel párosul. A modern mobiltelefonokhoz hasonló menüvel rendelkezik, így Ön is biztosan nagyon hamar megbarátkozik majd vele. Továbbá a Leica DISTO D510 készülékben a kedvenc funkciók is hozzárendelhetők néhány gomhoz, így még gyorsabban elérheti őket.

  Mivel egy kültéri mérőműszerről beszélünk, feltétlenül fontos, hogy minden őt érő hatásnak képes legyen ellenállni. Ezért a Leica DISTO D510 külső borítása az erős pornak és víznek is képes ellenállni, IP65-ös védelmének köszönhetően. Akár a folyóvizes tisztítás sem okoz számára problémát.

  Amiről eddig azt gondolta, hogy a jövő, az már a jelen és a Leica DISTO D510 távolságmérőnek köszönhetően meg is valósítható.

   

  Leica DISTO D510 műszaki adatok:

   

  - Tipikus pontosság ± 1 mm
  - Távolság mérése 0.05 – 200 m
  - Dőlésérzékelő: 360°
  - Színes kijelző, célkeresővel: 4x zoom
  - Adatátvitel: Bluetooth® Smart
  - Ingyenes alkalmazás Leica: DISTO™ sketch
  - Elemek: 2 x AA
  - Méretek: 143 × 58 × 29 mm
  - Memória: 30 adat
  - Multifunkcionális végdarab: Automatikus követés
  - Személyre szabható menü

 • Cikkszám
  LEI---D510
1